GELİN ÇANTASI - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

13 Kasım 2021 Cumartesi

GELİN ÇANTASI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Çay demini alana kadar hazirlayabileceginiz nefis bi tatlı tarifi bırakıyorum sizlere.Oldukca pratik ve gerçekten nefis bi tarif.😋

Mutlaka deneyin👌


♨️Gelin Çantası


📌Malzemeler;

-1 yumurta

-1 su bardağı süt

-1 su bardağı un

-2 yemek kaşığı kakao

-1 paket vanilya

-Yarim çay bardağı toz şeker

-Yarım çay bardağı sıvı yağ

-Yarım paket kabartma tozu

📌Kreması için;

-3 su bardağı süt

-Yarim su bardağı toz şeker

-3 yemek kaşığı un

-1 yemek kaşığı nişasta

-1 paket krem şanti












📌Yapılışı;

Öncelikle kremamizi hazırlayalım.Toz krem şanti hariç diğer malzemeleri alıp karistiralim.Pisene kadar karıştıralım.Kaynamaya çıktıktan 5 dakika sonra ocaktan alalım.Oda sıcaklığına geldikten sonra toz krem santiyi ilave edip blandrla güzelce cirpalim.Ardindan buz dolabında dinlendirelim.

Harci için şeker ve yumurtayı güzelce cirpip diğer malzemeleri ilave edelim.Topak kalmayacak şekilde cirpalim.Tavayi peceteyle hafif yaglayip krep harcimizdan yarim kepçe dökelim.Tek taraflı pişirelim harcimizi.

Krep göz göz olunca harcin pismesi yeterli.Butun harcı bu şekilde hazırlayalim.Dinlenen kremayı orta kısmına sıkıp krebi  kapatalım.Uzerini dilediğiniz gibi süsleyip servis edelim.Afiyet olsun.

@yemek_kelebegi Tarif için Teşekkür ederim

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments